Professionele website laten maken

Laat een moderne en betaalbare website maken met SEO teksten. Je website wordt gemaakt in WordPress website wat je zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Ik maak je website op maat en kijk goed naar de textuele inhoud. Deze teksten worden waar nodig SEO herschreven, zodat de website goed vindbaar wordt.


Nieuw design
Homepage
Contactpagina
2 extra pagina’s
WordPress CMS
Domeinnaam
E-mailadres

Een complete webshop website heb je al voor €525,00 excl. BTW!

Werkwijze website laten maken

Je website wordt gemaakt in WordPress. In dit programma kun je zelf gemakkelijk wijzigingen aanbrengen of extra’s toevoegen. Van te voren kies je zelf een mooi design uit 1 van de beschikbare sjablonen. Vervolgens lever je zelf de teksten aan voor je website en denk ik mee over de indeling qua menu. Foto’s, banners en logo’s worden ook op je website geplaatst! Als je deze niet hebt, dan kan ik je daar ook mee helpen.

Bestaande website laten aanpassen

Heb je al een website en wil je deze laten aanpassen? We kijken samen of ik het eenvoudig  in je huidige programma kan wijzigen. Omdat WordPress een makkelijk website programma is kan ik hem ook overzetten.

Je nieuwe website online

Laat je door mij een website maken, dan maak ik eerst een proefversie. Nadat je deze hebt bekeken, pas ik hem nog aan waar nodig. Daarna kan je website online!

Onderhoud website

Wil je dat ik je website onderhoud, dan kan dat ook. We overleggen eerst wat nodig is. Hiervan krijg je uiteraard eerst een prijsopgave.

Ervaring met het maken van websites

Ondertussen heb ik ruim 8 jaar ervaring als webshop medewerker en online marketeer. Hierdoor heb ik voor o.a. werkgevers, opdrachtgevers en mezelf verschillende websites mogen maken. Kijk bijvoorbeeld eens op bjornson.nlstorvik.nlkinderveiligheid.nlcreatieve-materialen.nlbookiemonster.nlwarmtepompwinkel.nl, handlettering-enzo.nl. bookiemonster.nl.

Vraag hier meer informatie aan!

Wil je een goede betaalbare website laten maken of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.