Haal meer omzet uit verkopen op Bol.com met professionele hulp. Of ben je al even op weg en heb je extra hulp nodig? Bijv. bij het online zetten van en / of het optimaliseren van je producten? Dan help ik je graag als freelancer met verkopen via Bol.com.

Hulp met verkopen op Bol.com. Verhoog je omzet!

Hulp bij verkopen op Bol.com

Wil je jouw verkoopprestaties op Bol.com naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar een ervaren en succesvolle verkoper die jou kan ondersteunen om het meeste uit jouw artikelen te halen? Als ervaren Bol.com verkoper heb ik al veel succes gehaald in het schrijven van SEO-teksten en het verbeteren van product content.

Voor kortere of langere tijd kan ik je helpen met verkopen op Bol.com. Ik kan je helpen met het proces van begin tot eind. Ook kan ik data invoer werkzaamheden zoals categorieën aan producten koppelen of productinformatie toevoegen. Daarnaast heb ik ook ervaring met het optimaliseren van productinformatie of het signaleren van verkoopkansen.

Mogelijkheden

  • Aanmaken van een Bol.com verkoop account
  • Verkoopinstellingen goed zetten
  • Artikelen online zetten en toevoegen aan de juiste categorie
  • Artikelinformatie optimaliseren
  • Optimaliseren van artikelinformatie
  • Verkoopkansen analyseren

Ervaring met verkopen via Bol.com

Doordat ik bij een aantal werkgevers ervaring heb opgedaan met verkopen via Bol.com ben ik enthousiast geworden over de grote verkoopmogelijkheden die deze Marketplace biedt. Ik heb gewerkt met de categorieën kinderveiligheid, kleding, meubels, creatieve materialen en sanitair. Omdat ik zag hoeveel omzet je kan genereren met Bol.com ben ik 4 jaar geleden een eigen webwinkel (www.creatieve-materialen.nl) begonnen en heb deze gekoppeld aan Bol.com. Dit liep direct storm met als resultaat dat ik in 2020 tot de top 20% beste verkopers op Bol.com hoorde.

Wat kan je verwachten van mijn hulp?

  1. Artikelen online zetten op Bol.com: Heb je nieuwe artikelen die nog niet online staan in de webshop van Bol.com, graag help ik je om deze snel en goed online te zetten zodat je verkoop kan starten!
  2. Optimaliseren van product content: Ik weet hoe belangrijk het is om aantrekkelijke en informatieve product beschrijvingen te hebben. Jouw huidige content kan ik analyseren en verbeteren om de aandacht van potentiële kopers te trekken en hen te overtuigen om jouw producten te kopen.

  3. SEO-teksten die verkopen: Met mijn expertise in SEO-tekstschrijven, zal ik jouw Bol.com artikelen voorzien van zoekwoorden die hoog scoren in zoekopdrachten. Dit zal jouw zichtbaarheid vergroten en meer bezoekers naar jouw producten leiden.

  4. Analyse huidig assortiment: Met een analyserende blik bekijk ik je assortiment en de huidige zoek- en verkoop resultaten. Aan de hand hiervan kijken we naar de verbeteringen en kansen in je assortiment.

Contact of meer informatie?

Samenwerken of meer informatie? Neem dan contact op via info@creatief-online-marketing.nl of via het contactformulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.