Hulp nodig met verkopen via Bol.com, zodat je meer omzet behaalt? Of ben je al even op weg en heb je extra hulp nodig? Bijv. bij het online zetten van en / of het optimaliseren van je producten? Dan help ik je graag als freelancer met verkopen via Bol.com.

Hulp met verkopen op Bol.com. Verhoog je omzet!

Hulp bij verkopen op Bol.com

Voor kortere of langere tijd kan ik je helpen met verkopen via Bol.com. Ik kan je helpen met het proces van begin tot eind. Ook kan ik data invoer werkzaamheden zoals categorieën aan producten koppelen of productinformatie toevoegen. Daarnaast heb ik ook ervaring met het optimaliseren van productinformatie of het signaleren van verkoopkansen.

Mogelijkheden

  • Aanmaken van een Bol.com verkoop account
  • Verkoopinstellingen goed zetten
  • Artikelen online zetten en toevoegen aan de juiste categorie
  • Artikelinformatie optimaliseren
  • Optimaliseren van artikelinformatie
  • Verkoopkansen analyseren

Ervaring met verkopen via Bol.com

Doordat ik bij een aantal werkgevers ervaring heb opgedaan met verkopen via Bol.com ben ik enthousiast geworden over de grote verkoopmogelijkheden die deze marketplace biedt. Ik heb gewerkt met de categorieën kinderveiligheid, kleding, meubels, creatieve materialen en sanitair. Omdat ik zag hoeveel omzet je kan genereren met Bol.com ben ik 2 jaar geleden een eigen webwinkel (www.creatieve-materialen.nl) begonnen en heb deze gekoppeld aan Bol.com. Dit liep direct storm met als resultaat dat ik in 2020 tot de top 20% beste verkopers op Bol.com hoorde. Dat betekende een jaar omzet van €234.000!

Contact of meer informatie?

Samenwerken of meer informatie? Neem dan contact op via info@creatief-online-marketing.nl of via het contactformulier.