Graag vertel ik iets over mij en hoe mijn enthousiasme voor het maken van webshops en websites is begonnen en gegroeid! Meer dan 10 jaar geleden begon ik mijn eigen webshop met dameskleding. Zonder businessplan of grote ambities, maar puur omdat ik het leuk vond. Tot mijn grote verrassing werd er ontzettend goed op gereageerd. Binnen no-time had ik tevreden klanten vanuit het hele land en groeide mijn omzet met de dag. Hierdoor werd ik zo enthousiast dat ik besloot mijn vaste baan op te zeggen om fulltime met mijn webshop bezig te zijn.

Ondertussen ben ik eigenaresse van meerdere webshops (creatieve-materialen.nl, handlettering-enzo.nl en his-creations.nl) die in totaal goed zijn voor een jaaromzet van €350.000! Nu wel met ambitie, én een plan. En nog steeds met hetzelfde plezier als toen ik begon.

Ervaring
Ik bleef niet onopgemerkt. In de afgelopen jaren werd ik door diverse bedrijven gevraagd uiteenlopende websites en webshops op te zetten en te onderhouden. Ook heb ik veel ervaring opgedaan in het schrijven van seo teksten en verkopen via Bol.com.

Kijk bijvoorbeeld eens op bjornson.nl, storvik.nl, kinderveiligheid.nl en sensanitair.nl of op mijn LinkedIn waar je meer informatie over mij kunt lezen.

Betaalbaar
Mijn passie en expertise liggen in het helpen van kleine, startende ondernemingen in de online markt. Omdat ik zelf ook een startende ondernemer ben geweest wil ik mijn prijzen zo laag mogelijk houden zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.
Snel
Het werk dat ik doe heb ik vaak gedaan. Hierdoor werk ik effectief en snel! 
Betrouwbaar & Persoonlijk
Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Daarom is je contact altijd via mij en houden we korte lijntjes.
Een vraag via mail, whatsapp of telefoon is snel beantwoord.

Enthousiast geworden? Klik hier om direct contact op te nemen.