Wil je een betaalbare webshop laten maken waarmee je direct online kan verkopen? Laat jouw professionele betaalbare webshop door mij maken! Ook voor het updaten, aanpassen of aanvullen van jouw bestaande webshop ben ik beschikbaar.

Homepage
Standaard pag.
Menustructuur
Artikelen online*
Betaalprovider koppelen
2 e-mail adressen
SSL certificaat
* zie tarieven voor de mogelijkheden

Een complete webshop heb je al voor €750,00 excl. BTW

Ik maak je webshop klaar voor gebruik incl. domeinnaam, verzendservice, betaalmogelijkheden en standaardpagina’s.

Voor je webshop maak ik categorieën aan en plaats ik producten online incl. de benodigde productinformatie.

Het (her)schrijven van SEO teksten, ontwerpen van een huisstijl en het optimaliseren van producten behoort ook tot de mogelijkheden!

Werkwijze webshop laten maken

Je webshop wordt gemaakt in CCV shop of WordPress. Dit zijn webshop programma’s waarin je zelf ook gemakkelijk categorieën, producten en pagina’s kunt toevoegen. Van te voren kies je een thema voor je webshop uit, die je naar eigen smaak nog aan kunt (laten) passen. Vervolgens lever je mij je product bestanden in Excel aan, of je laat deze door mij maken. We denken samen na over een menustructuur (indeling van categorieën). Daarna kan ik de producten online in je webshop plaatsen. Uiteraard koppel ik de gewenste betaalmethoden ook!

Webshop laten maken - Thema Voorbeeld
Webshop laten maken - Thema Voorbeeld
Webshop laten maken - Thema Voorbeeld

Bestaande webshop laten aanpassen

Heb je al een webshop en wil je deze laten aanpassen? Of wil je extra producten toevoegen en kom je handen te kort? Laat me weten wat nodig is en ik help graag!

Onderhoud webshop

Wil je dat ik je webshop onderhoud, dan kan dat ook. We overleggen eerst wat nodig is. Hiervan krijg je uiteraard eerst een prijsopgave.

Ervaring met het maken van webshops

Ondertussen heb ik ruim 8 jaar ervaring als webshop medewerker en online marketeer. Hierdoor heb ik voor o.a. werkgevers, opdrachtgevers en mezelf verschillende websites en webshops mogen maken. Kijk bijvoorbeeld eens op bjornson.nlstorvik.nlkinderveiligheid.nlsensanitair.nlcreatieve-materialen.nlbookiemonster.nlwarmtepompwinkel.nl.

Contact of meer informatie?

Wil je graag samenwerken of meer informatie? Neem dan contact op via info@creatief-online-marketing.nl of via onderstaand contactformulier.

Fout: Contact formulier niet gevonden.